Frigider cu doua usi Arctic AD6310MT++, 306 l, Clasa A++, H 175.4 cm, Argintiu

Frigider Arctic AD6310MT++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Frigider Arctic AD6310MT++

Incadrat in grupa marilor electromenajere, frigiderul Arctic AD6310MT++ a castigat un loc important printre indispensabilele din bucatarie, impunandu-se din ce in ce mai mult prin design capacitate tehnologii noi si functii accesorii interesante. Utilizatorilor le revine sarcina de a sorta, de a alerga efectiv prin diversitatea de modele frigorifice cautand idealul .

Am sa prezint in mod detaliat modelul de frigider  Arctic AD6310MT, in speranta ca alegerea unui frigider pe baza acestei prezentari, nu se va face cu dificultate si caracteristicile tehnologice, vor coincide cu ceea ce se cauta.

Design si capacitate

Modelul de frigider Arctic AD6310MT, se prezinta cu un vesmant modern, high-tech argintiu si dimensiuni ce-l incadreaza armonios printre celelalte utilitare din bucatarie., respectiv: Inaltime-175.4 cm, Latime-59.5 cm, Adancime-60 cm, Greutate-55 Kg.

Dotat cu etajere si conceput in principiul deschid- ma servesc, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa trag de sertare pentru a accesa la produsul dorit, acest frigider are in partea superioara, compartimentul de congelare, cu un volum de 69L si in partea inferioara un compartiment transparent pentru legume si fructe.

Eficienta energetica

Trecand peste reputatia de aparat energivor, acest frigider Arctic AD6310MT, este conceput sa combata risipa, fiind dotat cu doua plusuri pe langa A, respectiv A++ din clasa energetica si un consum anual de energie de 208kW/h.

Frica de poluare fonica?

Nicidecum. Acest mare gadget din bucatarie, va raci in liniste deoarece emisia de decibeli nu va depasi pragul de 39 unitati.

Functii principale Zanussi ZRA22800WA

  • Capacitatea– acest frigider  Arctic AD6310MT, ofera un volum de 306L si se dovedeste a fi util, ideal pentru un cuplu sau o familie mica.
  • Sistem de racire – este conceput cu un sistem static, ceea ce inseamna ca nivelul de umiditate va fi optim si alimentele isi vor pastra hidratarea initiala.
  • Autonomie – 11h de autonomie fara curent in caz de avarie.

Functii accesorii Zanussi ZRA22800WA

  • Deschidere usa – reversibila-cu posibilitatea deschiderii bilaterale, in functie de amplasarea acestuia.
  • Sistem de dezghetare – gheata acumulata in frigider , antreneaza un supraconsum de ennergie.si pierdere de timp pentru dezghetare si curatare fapt pentru care a aparut aceasta posibilitate de autodezghetare.Acest aparat, se dezgheata automat pe partea de frigider iar pe partea de congelator, dezghetarea se face in mod manual.
  • Termostat reglabil – fiind un aparat de refrigerat cu un compressor, va avea desigur un singur thermostat pentru reglarea nivelului de temperatura dorit.
  • Iluminare led – prezenta luminii alb-neutru, permite vizualiarea in mod clar si neobositor interiorul frigiderului.
  • Accesorii – frigiderul are in dotare rafturi din sticla rezistenta,un support pentru oua, tavitapentru gheata.

Caracteristici si Functii Generale

Tip incastrare: Standard
Numar usi 2
Volum net total 306 l
Deschidere usa Reversibile
Nivel zgomot 39 dB
Consum anual energie   208 kWh
Autonomie 19h
Material Inox
Culoare Argintiu
Eficienta Energetica Clasa A++
Dimensiuni
Latime 59.5 cm
Adancime 60 cm
Inaltime 175.4 cm
Functii
Dozator apa Nu
Iluminare LED
Accesorii Suport pentru oua, tava pentru gheata
Sistem dezghetare Automat
Compartiment legume si fructe  Da
Sistem termostat  Reglabil
Frigider Arctic AD6310MT++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Frigider cu doua usi Arctic AD6310MT++, 306 l, Clasa A++, H 175.4 cm, Argintiu
Particularitatile frigiderului Arctic AD6310MT++ concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.
9.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitatile frigiderului Arctic AD6310MT++ concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.

Capacitate de stocare
9.5
Silentios
9
Autonomie
9
Autonomie
9.5
Capacitate de racire
9.5
Calitate materiale
9

Taguri: ,