Frigider cu două uși LG GTF744BLPZD, 509 l, Clasa E, No Frost, Smart Diagnosis, WiFi, Mirror Touch Display, Iluminare LED, Dispenser apa, Compresor inverter liniar, H 180 cm, Negru

Frigider cu doua usi LG GTF744BLPZD

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider cu două uși LG GTF744BLPZD

Încadrat în grupa marilor electromenajere, frigiderul a câstigat un loc important printre indispensabilele din bucătărie, impunându-se din ce în ce mai mult prin design capacitate tehnologii noi și funcții accesorii interesante. Utilizatorilor le revine sarcina de a sorta, de a alerga efectiv prin diversitatea de modele frigorifice căutând idealul .

Așa cum am fost obișnuiți ani la rând cu realizările tehnologice îndreptate spre nou ale companiei LG, așa ne surprinde plăcut și aplecarea spre calitate a acesteia. Iată că prin frigiderul cu două uși LG GTF744BLPZD, marca se expune printr-o tehnologie diferită față de frigiderele în sistem de răcire static respectiv, cel no-frost. Ceea ce înseamnă că ventilația se realizează în mod uniform prin distribuția curentilor de aer segmentată iar acoperirea alimentelor va ridica și mai mult eficiența acestei funcții, evitând astfel deshidratarea lor.

Pe lângă design-ul modern și o capacitate de dorit în orice bucătărie, acest frigider LG GTF744BLPZD, oferă funcții interesante și practice.

Particularitățile frigiderului LG GTF744BLPZD concretizate în funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferența de celelalte modele de pe piață și tocmai de aceea enumerarea lor este impeduos necesară, în vederea înlesnirii alegerii frigiderului apropriat cerințelor fiecăruia.

Funcții principale

Capacitatea – acest frigider LG GTF744BLPZD, oferă un volum de 509L și se dovedește a fi util, ideal pentru o familie generoasă.

Sistem de răcire – este conceput cu un sistem de răcire no-frost atât pentru frigider cât și pentru congelator, ceea ce înseamnă că protecția alimentelor este primordială (păstrare în folie, caserole de sticlă, etc), știind că acest sistem are tendințe de uscare.

Autonomie12h de autonomie fără curent în caz de avarie.

Termostat reglabilfiind un aparat de refrigerat cu un compresor, va avea desigur un singur termostat pentru reglarea nivelului de temperatură dorit.

Vrei sa economisești energie? – Acest frigider LG GTF744BLPZD, este încadrat în categoria A de economisire a energiei dar nu numai atât, ci a primit și doi de plus, ridicându-l astfel la o treaptă superioară.

Vrei să asculți în bucătărie doar muzică de la radio?Acest frigider LG GTF744BLPZD, emite doar 43 dB, ceea ce înseamnă că ursul din bucătărie chiar nu mârâie.

Suport media Wi-Fi – O tendință la ora actuală de a conecta tot ce se poate la o rețea de comunicare, care poate să genereze efecte pozitive și în timp să treacă de la statutul de gadget, la necesitate.

Smart diagnosisSe pretează ca la un frigider ca LG GTF744BLPZD cu design modern să fie înzestrat cu un inteligent tip de mentenanță. M-am întrebat și eu cum și am aflat că se poate, prin trimiterea catre service a stării de refrigerare a frigiderului, prin intermediul unei aplicații pe telefon, ce va genera în timp optim o evaluare și implicit o soluționare a problemei apărute. Această aplicație folosește sunetele pe care le transmite frigiderul.

Funcții accesorii

Rafturidin sticlă rezistentă și reglabile

Iluminare ledprezența luminii alb-neutru, permite vizualiarea în mod clar și neobositor interiorul frigiderului.

Accesorii – frigiderul are în dotare rafturi din sticlă rezistentă, compartimente pentru legume-fructe, carne-peste, sticle, tăvițe pentru ouă.

Tip display Touchscreen – modul de funcționare al acestui frigider LG GTF744BLPZD, se va face mai eficient prin comanda tactilă a display-lui extern.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Bucătărie
Tip încastrare Standard
Număr uși 2
Tip display Touchscreen
Volum net total 509 l
Deschidere ușă Dreapta
Sistem de răcire No Frost Frigider

Congelator

Sistem răcire No Frost
Agent răcire R600a
Număr compresoare Negru
Culoare Gri

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 379 l
Sistem dezghețare frigider Automat
Număr rafturi frigider 3
Număr rafturi uși 3
Compartimente speciale Compartimente Legume & Fructe

Compartiment Carne & Pește

Compartiment pentru sticle

Compartiment pentru ouă

Tip panou de comandă Digital
Dozator apă Da

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 130 l
Sistem dezghețare congelator Automat
Număr compartimente 1
Capacitate de îngheț/ 24H 5,5 Kg

CARACTERISTICI CHEIE

Funcții Smart Diagnosis

Wi-Fi

ENERGIE & PERFORMANȚĂ

Tensiune alimentare 230 V
Nivel zgomot 43 dB
Eficiență energetică Clasa energetică A++ dintr-o gamă de la A+++ la D
Clasa climatică T
Consum anual energie 309 kWh
Autonomie fără curent 12 H

DIMENSIUNI

Înălțime 180 cm
Lățime 78 cm
Adâncime 73 cm
Greutate 80 Kg
Frigider cu doua usi LG GTF744BLPZD

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider cu două uși LG GTF744BLPZD, 509 l, Clasa E, No Frost, Smart Diagnosis, WiFi, Mirror Touch Display, Iluminare LED, Dispenser apa, Compresor inverter liniar, H 180 cm, Negru
Particularitățile frigiderului LG GTF744BLPZD concretizate în funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferența față de celelalte modele.
10 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitățile frigiderului LG GTF744BLPZD concretizate în funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferența față de celelalte modele.

Capacitate de stocare
10
Silențios
10
Autonomie
10
Capacitate de răcire
10
Calitate materiale
10