Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO, 384 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178.5, Inox

Frigider cu două uși Samsung RT38K5530S9/EO

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider Samsung RT38K5530S9/EO

Încadrat în grupa marilor electromenajere, frigiderul a câștigat un loc important printre indispensabilele din bucătărie, impunându-se din ce în ce mai mult prin design, capacitate, tehnologii noi și funcții accesorii interesante. Utilizatorilor le revine sarcina de a sorta, de a alerga efectiv prin diversitatea de modele frigorifice căutând idealul.

La frigiderul Samsung RT38K5530S9/EO sistemul este conceput să funcționeze în mod independent atat congelatorul cât și partea de refrigerare astfel încât pe timpul vacanțelor vor putea fi reglate pe regim safe. Asta înseamnă că vor funcționa cu un minim de energie până la temperatura de 15 grade astfel încat să nu se dezvolte bacterii și să nu consume energie .

Folosind tehnologia invertor, practic se faciliteaza comutarea pe modurile dorite: refrigerator, putere plus pentru congelator sau pentru alte compartimente, scopul acestora fiind bineînteles o răcire mai rapidă iar ajustarea vitezei compresorului se realizează prin afisajul digital de pe ușa superioară.

Tipul de agent de răcire folosit R600A blând cu atmosferă, face ca puternicul frigider Samsung RT38K5530S9/EO să primească un punct în plus și să fie agreat de mulți utilizatori care și-au propus să protejeze cât de cât mediul înconjurator.

Particularitățile frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO concretizate in funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferență față de celelalte modele și tocmai de aceea, enumerarea lor este impeduos necesară în vederea înlesnirii alegerii frigiderului apropriat cerințelor fiecaruia.

Funcții principale Frigider cu două uși Samsung RT38K5530S9/EO

 • Capacitatea– acest frigider c oferă un volum de 295L și se dovedește a fi util, ideal pentru un cuplu sau o familie mică.
 • Sistem de răcire– Modelul de frigider Samsung RT38K5530S9/EO este conceput cu un sistem de răcire No Frost, ceea ce înseamna că protecția alimentelor este primordial (pastrare în folie, caserole de sticlă, etc), știind că acest sistem are tendințe de uscare.
 • Autonomie– 10 h de autonomie fără curent în caz de avarie.
 • Tehnologia inverter– ajută la conversia congelatorului în frigider sau poate fi comutat pe modul oprit pentru economisirea energiei, cu mențiunea că va păstra o temperatură optimă nefavorizând astfel, apariția bacteriilor.

Funcții accesorii Frigider cu două uși Samsung RT38K5530S9/EO

 • Deschidere ușă– reversibilă- cu posibilitatea deschiderii bilaterale, in funcție de amplasarea acestuia. Ușa este confecționată din inox si nu colecționează amprente.
 • Sistem de dezghețare– gheața acumulată in frigider antrenează un supraconsum de energie și pierdere de timp pentru dezghețare și curățare fapt pentru care a aparut această posibilitate de autodezghețare, in acest sistem intrând și acest model Samsung RT38K5530S9/EO.
 • Iluminare led– prezența luminii alb-neutru, permite vizualiarea in mod clar și neobositor interiorul frigiderului.
 • Accesorii– frigiderul are in dotare rafturi din sticlă rezistentă,un suport pentru ouă, tăviță pentru gheață.
 • Functie Twin Cooling Plus– este un sistem de răcire a compartimentelor separate, in functie de produsele depozitate în interior.
 • Functia power cool– pentru o răcire mai rapidă a alimentelor.
 • Power freeze– posibilitatea de a avea gheată în orice moment
 • Fresh zone– Compartiment special conceput pentru alimente mai fragile în perisabilitate, ca pește, carne sau fruct, fiind zona cu temperatura cea mai scăzută din frigider.

Caracteristici generale Frigider cu două uși Samsung RT38K5530S9/EO

Utilizat pentru Bucătărie
Tip încastrare Standard
Număr uși 2
Volum net total 384 l
Sistem de răcire No Frost Congelator

No Frost Frigider

Agent răcire R-600a
Culoare Argintiu
FRIGIDER
Volum net frigider 295 l
Sistem dezghețare frigider Automat
Număr rafturi frigider 3
Număr rafturi uși 4
Compartimente speciale Fresh Zone

Compartiment Legume & Fructe

Accesorii incluse Suport pentru ouă
Materiale rafturi Sticlă securizată
CONGELATOR
Volum net congelator 89 l
Sistem dezghețare congelator Automat
Număr compartimente 1
CARACTERISTICI
Funcții Debit multiplu

Twin Cooling Plus

Tehnologii Iluminare LED
ENERGIE
Nivel zgomot 41 dB
Eficiență energetică Clasă energetică A+ dintr-o gamă de la A+++ la D
Clasă climatică SN, N, ST, T
Consum anual energie 260 kWh
Autonomie fără curent 10 h
DIMENSIUNI
Înălțime 178,5 cm
Lățime 67,5 cm
Adâncime 66,8 cm
Greutate 67 Kg

 

Frigider cu două uși Samsung RT38K5530S9/EO

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO, 384 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178.5, Inox
Particularitatile frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.
8 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitatile frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.

Capacitate de stocare
10
Silențios
10
Autonomie
0
Capacitate de răcire
10
Calitate materiale
10