Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Negru

Frigider cu o ușă Daewoo FN-153

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Încadrat în grupa marilor electromenajere, frigiderul a câștigat un loc important printre indispensabilele din bucătărie, impunându-se din ce în ce mai mult prin design, capacitate, tehnologii noi și funcții accesorii interesante. Utilizatorilor le revine sarcina de a sorta, de a alerga efectiv prin diversitatea de modele frigorifice căutând idealul.

Axat pe tehnologie nouă, îmbunătățită constant, Daewoo ofera pieții un frigider marcă FN-153 de talie mică dar bazat pe un compresor puternic ce ajută la o răcire mai bună.

Stilat pe model vintage de un negru elegant și inteligent compartimentat, Daewoo, prin acest frigider, poate să ofere unui cuplu un excelent spațiu de depozitare și refrigerare a produselor alimentare sau să-l facă partaș într-o casă de vacanță la bucuriile oferite de o sticlă de nectar rece pe o zi caniculară.

Dotat cu un compartiment tip congelator care menține alimentele cumpărate în stare congelată plus alte două compartimente de păstrare a produselor proaspete și creat să ofere spațiu mai mult în adâncime, frigiderul se încadrează perfect între  electromenajerele încăpătoare.

Buzunarul secret de pe usă, poziționat chiar sub compartimentul pentru sticle, face deliciul acestui brav frigider Daewoo FN-153. Aici intră acel ceva care seara târziu înfrumusețează momentul de ”eu cu mine” de care toată lumea are nevoie. Cine știe, o budincuță, o ciocolată…

Este stilat, răcește bine dar este și silențios, căci se emit doar 43 dB. Astea da calități, cu un astfel de ajutor în bucătărie te poti mulțumi și poți spune la vie est belle.

Particularitățile frigiderului Daewoo FN-153 concretizate în funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferență față de celelalte modele și tocmai de aceea, enumerarea lor este impeduos necesară în vederea înlesnirii alegerii frigiderului apropriat cerintelor fiecaruia.

Funcții principale Frigider cu o ușă Daewoo FN-153

 • Capacitatea– acest frigider Daewoo FN-153 oferă un volum de 124L și se dovedește a fi util, ideal pentru o persoană.
 • Sistem de răcire– este conceput cu un sistem static, ceea ce înseamnă că nivelul de umiditate va fi optim și alimentele își vor păstra hidratarea inițiala.

Funcții accesorii Frigider cu o ușă Daewoo FN-153

 • Deschidere ușă– reversibila- cu posibilitatea deschiderii bilaterale, in funcție de amplasarea acestuia.
 • Sistem de dezghețare– gheața acumulată în frigider antrenează un supraconsum de energie și pierdere de timp pentru dezghețare și curățare fapt pentru care a apărut această posibilitate de autodezghețare. Acest aparat se dezgheață automat pe partea de frigider iar pe partea de congelator, dezghețarea se face în mod manual.
 • Termostat reglabil– fiind un aparat de refrigerat cu un compresor, va avea desigur un singur termostat pentru reglarea nivelului de temperatură dorit.
 • Iluminare led– prezența luminii alb-neutru, permite vizualiarea în mod clar și neobositor în interiorul frigiderului.
 • Accesorii– frigiderul are în dotare rafturi din sticlă rezistentă, un suport pentru ouă, tăviță pentru gheață.
 • Picioare ajustabile– stabilizează frigiderul chiar și pe platforme denivelate.
 • Fresh Keeper– compartiment pentru păstrarea fructelor si legumelor.
 • Multi keeper– La acest frigider Daewoo FN-153, compartiment localizat pe ușa frigiderului pentru o depozitare practică, în sensul că ușa transparența ajută la găsirea produsului dorit in mod facil.
 • Cooling keeper– compartiment situat în partea superioară a frigiderului cu putere de răcire fără să inghețe alimentele.

Caracteristici generale Frigider cu o ușă Daewoo FN-153

 

Utilizat pentru Bucătărie
Tip încastrare Standard
Număr uși 1
Volum net total  124 l
Deschidere ușă Uși reversibile
Sistem de răcire Static
Număr compresoare 1
Culoare Negru
FRIGIDER
Volum net frigider 124 l
Număr rafturi frigider 1
Număr rafturi uși 3
Compartimente speciale Compartiment Legume & Fructe
Material rafturi Sticlă
Dozator apă Nu
CARACTERISTICI
Funcții Picioare ajustabile
ENERGIE
Nivel zgomot 43 dB
Eficiență energetică Clasă energetică A+ dintr-o gamă de la A+++ la D
Clasă climatică ST
DIMENSIUNI
Înălțime 91,5 cm
Lățime 48,6 cm
Adâncime 57,4 cm
Greutate 26 Kg
Frigider cu o ușă Daewoo FN-153

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Negru
Particularitatile frigiderului Daewoo FN-153 concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitatile frigiderului Daewoo FN-153 concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.

Capacitate de stocare
8
Silențios
9
Autonomie
9
Capacitate de răcire
10
Calitate materiale
9