Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Alb

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

Dacă se crede că această mică bijuterie frigorifică este conceput cu destinatie fixă, ei bine, realitatea este pe departe diferită. De fapt, un astfel de aparat poate fi solutia ideală pentru o persoană singură, dacă dispuneți de un spațiu modest în bucătărie sau dacă sunteți în căutarea unui aparat capabil să vă păstreze proaspete alimentele și băutura pe timpul unei călătorii cu mașina.

Dar și în acest caz, alegerea unui gadget de genul, trebuie să fie făcută cu atenție deoarece este vorba, înainte de toate, de un aparat electromenajer ce folosește numeroase caracteristici tehnice cu destinație și precise.

Ca să ajut în identificarea modelului ideal, am să prezint un aparat frigorific ce se pretează în orice spațiu, fie el mare, mic, și care poate să surprindă pozitiv.

Încadrat în categoria celor de statura mică, acest Frigider minibar Star-Light MBM-67AP promite „marea cu sarea” și nu se dezminte de la provocare căci clasa cu care este catalogat, respectiv A+, dezvăluie o calitate mult căutată în zilele noastre și anume economia de energie. Pe lângă faptul că este econom, acest electromenajer de talie mică este și încăpător. Poate depana pe timp de caniculă oferind ceva răcoritor, poate fi folosit în regim horeca, regim office sau poate deveni colegul fidel al studentului din campusul universitar.

Ceva ne face sa credem ca un frigider daca răcește bine, face și zgomot. Treaba nu stă chiar așa, iată că acest Liliputan frigorific, cu cei 42 dB ai săi nu-și face simțită prezența dar răcește bine și poate chiar să și înghețe în cutiuța destinată celor congelate.

Ușor transportabil, se preteaza pe calatorii în rulotă sau cu destinație via la țară să depoziteze fructe și legume proaspete, sucuri, smoothie-uri și milkshake-uri delicioase.

Particularitățile frigiderului minibar Star-Light MBM-67AP concretizate in funcții, accesorii sau modalitate de conservare și răcire, fac diferență față de celelalte modele și tocmai de aceea, enumerarea lor este impeduos necesară în vederea înlesnirii alegerii frigiderului apropriat cerințelor fiecaruia.

Funcții principale Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

  • Capacitatea– acest frigider minibar Star-Light MBM-67AP oferă un volum de 67L și se dovedește a fi util, ideal pentru o persoană, voiaj, birou, camping și altele.
  • Sistem de răcire– este conceput cu un sistem static, ceea ce înseamnă că nivelul de umiditate va fi optim și alimentele își vor păstra hidratarea inițială.
  • Mini congelator– practic și eficient în păstrarea pe termen lung a alimentelor.

Funcții accesorii Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

  • Deschidere ușă– reversibila- cu posibilitatea deschiderii bilaterale, în funcție de amplasarea acestuia.
  • Sistem de dezghețare– gheața acumulată în frigider antrenează un supraconsum de energie și pierdere de timp pentru dezghețare și curățare fapt pentru care a apărut această posibilitate de autodezghețare. Acest aparat se dezgheață automat.
  • Termostat reglabil– fiind un aparat de refrigerat cu un compresor, va avea desigur un singur termostat pentru reglarea nivelului de temperatură dorit.
  • Control mecanic al temperaturii– reglarea temperaturii în funcție de dorințe.
  • Accesorii– frigiderul are în dotare rafturi din sticlă rezistentă și tăviță pentru gheață.

Caracteristici generale Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

Utilizat pentru Bucătărie
Tip încastrare Standard
Număr uși 1
Volum net total 67 l
Deschidere ușă Uși reversibile
Sistem răcire Static
Agent răcire R600a
Număr compresoare 1
Culoare Alb
FRIGIDER
Volum net frigider 67 l
Sistem dezghețare frigider Automat
Număr rafturi frigider 2
Număr rafturi ușă 2
Material rafturi Metal
Dozator apă Nu
CARACTERISTICI
Funcții Control mecanic al temperaturii
ENERGIE
Tensiune alimentare 230 V
Nivel zgomot 42 dB
Eficiență energetică Clasă energetică A+ dintr-o gamă de la A+++ la D
Clasă climatică ST-N
Consum anual energie 109 kWh
Consum zilnic energie 0,3 kWh
DIMENSIUNI
Înălțime 63 cm
Lățime 44,5 cm
Adâncime 51 cm
Greutate 16 Kg
Frigider minibar Star-Light MBM-67AP

*Livrare gratuită *Deschiderea coletului la livrare *Garanție extinsă *Drept de retur

Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Alb
Particularitatile frigiderului minibar Star-Light MBM-67AP concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.
9.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitatile frigiderului minibar Star-Light MBM-67AP concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.

Capacitate de stocare
8
Silențios
9
Autonomie
9
Capacitate de răcire
10
Calitate materiale
9.5