Frigider Zanussi ZRA22800WA, 232 l, Clasa A+, H 125 cm, Alb

Frigider Zanussi ZRA22800WA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Frigider Zanussi ZRA22800WA

Incadrat in grupa marilor electromenajere, frigiderul Zanussi ZRA22800WA a castigat un loc important printre indispensabilele din bucatarie, impunandu-se din ce in ce mai mult prin design capacitate tehnologii noi si functii accesorii interesante. Utilizatorilor le revine sarcina de a sorta, de a alerga efectiv prin diversitatea de modele frigorifice cautand idealul .

Simplitatea, in materie de tehnologie este mai  apreciata uneori referitor la unele persoane care stiu ce vor. De exemplu atunci cand vrei sa stochezi o cantitate considerabila de alimente cauti un frigider adecvat  iar daca se intampla sa nu suporti zgomote in casa, deasemeni, cauti electromenajerul convenabil. Cam asa stau treburile. Iata unde vreau sa jung,la acest frigider Zanussi ZRA22800WA care are aceste doua calitati printre altele bineinteles si aici ma refer la capacitatea mare de depozitare a alimentelor dar si la capacitatea modesta de emisie a decibelilor  40 dB.

Fiind un frigider de clasa superioara A+, ne dam seama ca economiseste energie dar protejeaza si mediul. Cu un astfel de frigider, te duci linistit in week- end la cumparaturi, stochezi, consumi si intr-un final iti dai seama ca exista ceva care chiar te ajuta.

Particularitatile frigiderului Zanussi ZRA22800WA concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele si tocmai de aceea, enumerarea lor este impeduos necesara in vederea inlesnirii alegerii frigideruriui apropriat cerintelor fiecaruia.

Functii principale Zanussi ZRA22800WA

  • Capacitatea – acest frigider  Zanussi ZRA22800WA, ofera un volum de 208L si se dovedeste a fi util, ideal pentru un cuplu.
  • Sistem de racire – este conceput cu un sistem static, ceea ce inseamna ca nivelul de umiditate va fi optim si alimentele isi vor pastra hidratarea initiala.
  • Autonomie – 11h de autonomie fara curent in caz de avarie.

Functii accesorii Zanussi ZRA22800WA

  • Deschidere usa-dreaptareversibila, cu posibilitatea deschiderii bilaterale, in functie de amplasarea acestuia.
  • Sistem de dezghetare- gheata acumulata in frigider , antreneaza un supraconsum de energie.si pierdere de timp pentru dezghetare si curatare fapt pentru care a aparut aceasta posibilitate de autodezghetare.Acest aparat, se dezgheata automat pe partea de frigider iar pe partea de congelator, dezghetarea se face in mod manual.
  • Termostat reglabil-fiind un aparat de refrigerat cu un compresor, va avea desigur un singur thermostat pentru reglarea nivelului de temperatura dorit.
  • Iluminare led-prezenta luminii alb-neutru, permite vizualiarea in mod clar si neobositor interiorul frigiderului.
  • Accesorii- frigiderul are in dotare rafturi din sticla rezistenta,un support pentru oua, tavita pentru gheata.

Caracteristici si Functii Generale

Tip incastrare: Standard
Numar usi 1
Volum net total 226 l
Deschidere usa Stanga
Nivel zgomot 40 dB
Consum anual energie   215 kWh
Autonomie 11h
Material Inox
Culoare Alb
Eficienta Energetica Clasa A+
Dimensiuni
Latime 55 cm
Adancime 61.2 cm
Inaltime 125 cm
Functii
Dozator apa Nu
Iluminare LED
Accesorii Suport pentru oua
Sistem dezghetare Automat
Compartiment legume si fructe  Da
Frigider Zanussi ZRA22800WA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Frigider Zanussi ZRA22800WA, 232 l, Clasa A+, H 125 cm, Alb
Particularitatile frigiderului Zanussi ZRA22800WA concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Particularitatile frigiderului Zanussi ZRA22800WA concretizate in functii, accesorii sau modalitate de conservare si racire, fac diferenta fata de celelalte modele.

Capacitate de stocare
8.5
Silentios
9
Autonomie
9
Capacitate de racire
8.5
Calitate materiale
8

Taguri: ,